Ovo je restoran o kojem svi pričaju, ali u njega ulaze samo hrabri! – Magazin 10 – Svakodnevnica, savjeti,alternativa,zdravlje

Ovo je restoran o kojem svi pričaju, ali u njega ulaze samo hrabri!

Tall Arhitekti projektirali su Bire Bitori, luksuzan prostor za večere i koktele smješten iznad fantastičnog Copper kanjona u Meksiku. Ovo prekrasno mjesto priuštit će posjetiteljima da uživaju u hrani i piću s pogledom na prirodni krajolik Meksika.

restoran

Bire Bitori karakterističan je po staklenom podu, za neke to može biti zastašujuće, ili je ipak zasigurno jedinstven doživljaj. Izbačen položaj s mnogo prozora pružaju panoramski pogled na kanjon i poznate Basaseachic slapove.

Bire Bitori smješten je na jugozapadu države Chihuahua u sjeverozapadnom Meksiku i kanjon je dubok više od 1828 metara. Na ulazu se nalazi mali bazen i stepenice koje vode do restorana. Interijer je minimalistički, moderan u paleti prirodnih materijala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno je kopirati naš sadržaj. Ukoliko želite preuzeti određene postove, javite nam se na našu FB stranicu, Dom za Deset. Hvala! Content is protected!