Imamo metodu za vas koja POTPUNO otklanja migrenu: UVJERITE SE I SAMI ! – Magazin 10 – Svakodnevnica, savjeti,alternativa,zdravlje

Imamo metodu za vas koja POTPUNO otklanja migrenu: UVJERITE SE I SAMI !

Ovom-metoda-OTKLANJA-MIGRENU-i-pomaže-praktično-svim-ljudima

Ljudi koji pate od migrene znaju kako je to jako neugodna bol.

Migrenu čak nije uvijek moguće pobjediti ni uz pomoć lijekova protiv bolova.
Postoji metoda koja pomaže praktično svima. Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno neutrališe bol (oko 5 minuta), ali je nezgodnog ukusa.

Sve što će vam trebati jeste:

– Himalajska so,
– limunov sok
– i malo limunove kore.

Kao prvo, treba odabrati dobru so visoke kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu sol, jer je vrlo obogaćena mineralima . Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati nervni sistem i normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscijedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore limuna i dodate u to 2 čajne kašike Himalajske soli. Promiješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju. Ukus je katastrofalan ali ovaj napitak djeluje za nekoliko minuta, naročito ukoliko napitak popijete na vrijeme, odnosno čim osjetite da će vas napasti migrena..

http://www.narodnilijekovi.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno je kopirati naš sadržaj. Ukoliko želite preuzeti određene postove, javite nam se na našu FB stranicu, Dom za Deset. Hvala! Content is protected!