MAGIČNI RECEPT ZA PROŠIRENE VENE I TROMBOZU SA SAMO DVA JEDNOSTAVNA SASTOJKA – Magazin 10 – Svakodnevnica, savjeti,alternativa,zdravlje

MAGIČNI RECEPT ZA PROŠIRENE VENE I TROMBOZU SA SAMO DVA JEDNOSTAVNA SASTOJKA

Proširene vene – to je čest estetski problem, koji može pogoditi i muškarce i žene, posebno žene. Ovo je čest zdravstveni problem i mogu ga prouzrokovati mnogi različiti razlozi. Pa, jako je frustrirajuće zato što ćete se osjećati neugodno i morat ćete nositi dužu odjeću. Ovaj zdravstveni problem se obično javlja na nogama i člancima. Proširene vene se javljaju kao rezultat oštećenja vena zahvaljujući višku kilograma, slaboj fizičkoj aktivnosti, povredama, ugrušcima krvi, trudnoći i kao posljedica dužeg sjedenja ili stojanja
Stoga, trebate znati da ove natečene, proširene i uvrnute vene ne mogu ispostaviti protok krvi do srca. Zato je krv nakupljena u ovim venama. Zbog toga se ovaj zdravstveni problem mora na vrijeme liječiti. Jer ako budete dugo čekali, vjerovatno ih nećete moći izliječiti.

Prije svega, trebate znati da se morate zdravo hraniti, morate vježbati svaki dan i ne biste trebali sjediti ili stojati cijelo vrijeme i što je nabitnije trebali biste probati ovaj prirodni kućni lijek.
LIJEK ZA PROŠIRENE VENE-RECEPT
SASTOJCI:
-Jedna čaša kozijeg mlijeka
-Jedan sapun za bebeUPUTE:
Evo šta trebate uraditi-prvo, trebate samljeti sapun za bebe u mlijeko. Ovaj lijek čuvajte u plastičnoj posudi i ostavite u frižider.
KAKO GA KORISTITI:
Morate nanijeti ovu kućnu smjesu na oštećena područja. Smjesu nanosit gore dole, tri puta dnevno. Bit ćete zapanjeni rezultatima. Ne zaboravite ovo podijeliti sa vašim prijateljima i porodicom.

http://www.narodnilijekovi.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno je kopirati naš sadržaj. Ukoliko želite preuzeti određene postove, javite nam se na našu FB stranicu, Dom za Deset. Hvala! Content is protected!