Marketing – Magazin 10 – Svakodnevnica, savjeti,alternativa,zdravlje

Marketing

Web portal Magazin10.net svakodnevno bilježi porast, kako u broju članova na FB zajednicama, tako i u saobraćaju klijenata koji dolaze i sa drugih izvora, do našeg portala.

Magazin10.net je portal koji za cilj ima mjesečno povećanje saobraćaja na svojim stranicama, sa dnevnim prosjekom od 10.000+ posjeta, što u mjesečnom rangu iznosi izmedju 300.000 – 450.000 posjeta.
Dakle imamo publiku koja svakodnevno dolazi na naš portal, čita naše objave, ali i prati reklame koje plasiraju ostali poslužitelji u dogovoru sa nama.

 

Zašto je ovo važno za vas?

Sa obzirom da smo portal koji je još uvijek mlad, ali ima viziju proširenja u svim poljima, nudimo vam pristupačne cijene oglašavanja na našem portalu, ali i na našim ostalim izvorima (društvene mreže). Kada se uzme u obzir zajednica na Facebooku koja iznosi nešto više od 40.000+ članova, onda je ovaj portal prava prilika za Vaš proizvod i za mjesto Vaše reklame.

Osjećajte se slobodno, javite nam se na dole navedene kontakt forme, i mi ćemo Vam predložiti naš marketing plan, na dnevnom,mjesečnom,polugodišnjem i godišnjem planu.

 

Vaš portal,magazin10.net

 

KONTAKT ZA MARKETING:
E-mail: marketing@magazin10.net

error: Zabranjeno je kopirati naš sadržaj. Ukoliko želite preuzeti određene postove, javite nam se na našu FB stranicu, Dom za Deset. Hvala! Content is protected!