Uslovi korištenja – Magazin 10 – Svakodnevnica, savjeti,alternativa,zdravlje

Uslovi korištenja

Informativno-edukativni portal, magazin10.net želi da obavijesti svoje posjetioce o sljedećem:

 

1. Zaštita privatnosti

Magazin10.net je predan korištenju podataka navedenih na ovoj web-stranici u skladu s Izjavom o privatnosti. Magazin10.net prikuplja osobne podatke samo putem dobrovoljnog podnošenja takvih podataka različitim izvorima kao što su registracija korisnika, pomoć pri upotrebi web portala, podrška korisnicima i drugo. Magazin10.net ne može i neće razmjenjivati vaše podatke sa drugim web-stranicama.

2. Slanje obavijesti

Obavijest o ponudama, novim dešavanjima i novim informacijama dobivat će te samo ako ste sami zatražili takvu vrstu usluge na stranici Magazin10.net

3. Pravila korištenja

Svi sadržaji na stranici Magazin10.net su informativnog karaktera te se prije provođenja nekog savjeta pročitanog na ovoj stranici preporuča konzultacija s liječnikom. Svi sadržaji namijenjeni su samo općem informiranju i ne mogu se koristiti kao stručni savjet liječnika.

Sadržaj prenosimo s najboljom namjerom te nismo odgovorni ukoliko išta ne uspije, za njeno štetno djelovanje na zdravlje ili druge posljedice koje može prouzročiti. Prije primijene bilo kojeg lijeka preporuča se savjetovanje s liječnikom.

Niti jedan dio stranice Magazin10.net ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete ili posljedice koje su eventualno nastale primjenom informacija na stranici. Sve tekstove i članke koristite na vlastitu odgovornost i osobni rizik i oni predstavljaju neobavezne savjete. Za svaku informaciju iz članaka konzultirajte liječnika.

4. Reklamiranje

Reklamiranje na našoj web-lokaciji kroz komentare STROGO je zabranjeno. Da pogledate detalje o marketingu i vrsti reklamiranja.

5. Preuzimanje sadržaja

Napominjemo da sadržaj stranice Magazin10.net podliježe autorskim pravima, te da je kopiranje istog i objavljivanje na drugim zabranjeno, bez odobrenja autora stranice. Za više informacija o preuzimanju sadržaja kontaktirajte nas na email: info@magazin10.net

 

error: Zabranjeno je kopirati naš sadržaj. Ukoliko želite preuzeti određene postove, javite nam se na našu FB stranicu, Dom za Deset. Hvala! Content is protected!